Heinz Performance/Tuning partner of Skylimitevents: Skylimit trackdays powered by Heinz

06 Dec 2014 by Andy Jaenen share on facebook

blog

Heinz Performance zal vanaf 2015 de Skylimit trackdays ondersteunen.

Heinz Performance heeft sinds dit jaar een filiaal te Hasselt in samenwerking met Anthony Kumpen. Dit filiaal bevindt zich in Hasselt bij PK Carsport, één van de succesvolste raceteams in de Belgische autosport, in 2013 nog kampioen met de Belgian Audi club R8 GT3.


blog

Wij bij Heinz weten dus als geen ander wat u nodig heeft om u in de beste omstandigheden met uw wagen naar trackdays te begeven. Buiten de motormanagement tunings (Chiptuning, OBD, BDM, Bootmode, …), kunnen wij jullie ook voorzien van de juiste ophangingen, koppelingen, uitlaten of gespecialiseerd remmekits speciaal ontwikkeld voor trackdays  (Brembo, Movit, AP, Ferodo, …).

Tijdens de Skylimit trackdays zal Heinz performance aanwezig zijn in box 34, waar jullie terecht kunnen voor al jullie vragen. Uiteraard kunnen wij jullie op bestelling voorzien van de nodige materialen. Indien jullie tijdens de winter jullie wagens optimaal willen voorbereiden voor de skylimit trackdays 2015 kunnen jullie steeds contact met ons opnemen via info@heinz-hasselt.be

U kan nu reeds uw Heinz trackday reservaties maken want de plaatsen zijn beperkt:

Heinz Hasselt Circuit Cursus. 245€ (incl btw). Tijdens deze cursus voormiddagen ( van 9u tot 12u) kan u zich met uw eigen wagen op het circuit begeven, onder begeleiding van onze instructeurs en pace - cars worden u de ideale lijnen, kijk- en remtechnieken aangeleerd. Ook krijg je de kans om de limieten van je wagen en jezelf te ontdekken. Verder heb je de mogelijkheid om tijdens 2 uren vrij rijden de lessen om te zetten in steeds vlottere rondjes

Heinz Hasselt Test & Tune dagen: Voor mensen die de Heinz circuit cursus hebben gevolgd alsook voor mensen met ervaring, stellen wij Circuit Zolder ter beschikking om vrij te rijden. Deelnemen aan een trackday is mogelijk met alle types van wagens. Het maximaal geluidsniveau bedraagt 95dBA. Het dragen van een helm is steeds verplicht. De Heinz test & tune dagen vinden in de namiddag plaats en geven recht op 5 uren te rijden van 13u tot 18u. Kostprijs 240€ incl btw. 

Wij bieden deze dagen ook aan in Spa, kostprijs voor een namiddag 330€. 

blog

Voor de test en tune deelnemers bieden wij de mogelijkheid onze ervaren piloten in te schakelen voor extra tips alsook demolaps met uw wagen te maken. Ze kunnen u adviseren om uw wagen beter af te stellen. Deze extra service bespreken we graag met u, de kostprijs hangt af of deze individueel of in groep plaatsvindt. 


share on facebook
Recent posts
Archive
Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School Lithiumax Race Track Coach RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg phil bastiaans
...LOADING...