Titel toevoegen en

17 Apr 2015 by Andy Jaenen share on facebook

Yokohama Belgium en Skylimit Events slaan de handen in elkaar om getalenteerde piloten een kans te geven op het circuit. Skylimit Events oprichter Andy Jaenen begon in 1992 zijn eigen race carrière nadat hij geselecteerd werd voor de Race Promotion Night via het tijdschrift Panorama. Ook Olivier Hermans van Yokohama Belgium geeft graag jonge talenten een kans. Hieronder krijg je antwoorden op al uw vragen : Wat, hoe, wanneer,...

Talentenjacht waarbij 2 rijders de kans krijgen om deel te nemen aan de Race Promotion Night 2015 op Circuit Zolder met een Clubsport Trophy BMW.

blog

Tijdens onze Skylimit trackdays op Circuit Zolder op 6 mei, 20 mei, 24 juni, 1 juli, 15 juli en 29 juli is er de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de finale. 

kandidaten kunnen zich tijdens het laatste uur vrij rijden van deze dag met hun eigen (of een gehuurde) wagen kwalificeren. Deelname kost 65€, idem als het bedrag van 1 uur vrij rijden. Op elke selectie dag worden er minstens 2 finalisten gekozen. De selectie gebeurt op basis van hun rijlijnen, rijtechniek en gedrag op de piste. Op het circuit zullen 3 juryleden elke deelnemer beoordelen.

blog

Tijdens de Skylimit Super Sunday op 9 augustus worden de finalisten voorgesteld. Ze hebben dan een kleine maand om zich voor te bereiden op de finale. De 24 Hours of Zolder kunnen ze volgen achter de schermen van het Skylimit Yokohama Race Team.

De finalisten krijgen enkele opdrachten die ze moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn mee bepalend voor de uiteindelijke selecties.

blog

Deze wordt verreden op 2 september tijdens de Skylimit Trackday. Hiervoor gebruiken we de leswagens van Skylimit Events.

Er zullen 2 winnaars bekend gemaakt worden, 1 jongere (max 21 jaar) en een tweede rijder.

Er zullen tevens 2 reserves aangeduid worden.

blog

De 2 winnaars en 2 reserves leggen hun RACB licentieproef af op 23 september.

De 2 winnaars zullen deelnemen aan de Race Promotion Night met de Clubsport Trophy BMW van het Skylimit Yokohama Race Team. 

Mocht één van de winnaars niet slagen voor hun licentie of uiteindelijk niet kunnen deelnemen aan de wedstrijd, zal deze vervangen worden door één van de reserves.

Tussen de bekendmaking van de winnaars en de uiteindelijke race zullen de winnaars nog van een opleiding kunnen genieten (simulator, driftschool,...)

blog

Inschrijven via www.skylimitevents.com klik op SKYLIMIT YOKOHAMA RACE ACADEMY.

share on facebook
Recent posts
Archive
Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School Lithiumax Race Track Coach RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg phil bastiaans
...LOADING...