22 Oct 2020 by Andy Jaenen share on facebook

De eerste Skylimit EV Driving Day zal deze zaterdag plaatsvinden op Circuit Zolder. Velen onder jullie zullen de wenkbrauwen fronsen als jullie de naam Skylimit Events horen in combinatie met EV's. Sinds een tijdje mogen we op Circuit Zolder geen Tesla'a meer mengen met de wagens met een verbrandingsmotor. Hierdoor moesten we regelmatig Tesla rijders teleurstellen want in de voorbije jaren hadden we wel vaker Tesla's of zelfs Fiskers op onze trackdays

blog

Na een gesprek met de mensen van EV Belgium en de Tesla Owners Club Belgium werd er besloten om de achterban eens te polsen. Toen we merkten dat er redelijk veel mensen geïnteresseerd waren besloten we om een EV Track day te organiseren.

blog

Op de gewone trackdays van Skylimit Events komen veel deelnemers rijden met een voor het circuit aangepaste wagen. Bij EV's gaan we ons vooral concentreren op rijplezier en de ideale lijnen. We willen de deelnemers een fijne driving day bezorgen met opbouwende sessies.

blog

We beginnen de dag met enkele pace car sessies waarbij we onder andere de Honda e gaan gebruiken, ons ter beschikking gesteld door Honda Motor Europe Benelux, waarvoor dank.

blog

Ook Han van Driving Fun zal klanten mee op sleeptouw nemen en onervaren deelnemers bijstaan met wijze raad. Hij is al meerdere jaren actief met een Tesla op het circuit.

blog

Verder gaan we ook over een I-Pace car kunnen beschikken via Jaguar Peeters in Herentals!

blog

Ook Porsche center Paal komt deelnemen met enkele van  hun Taycan klanten.​

blog

Tesla gaat duidelijk het grootste aandeel hebben bij de deelnemers. We verheugen ons dan ook op de aanwezigheid van Tesla Hasselt.

blog

Ook verheugen we ons op de aanwezigheid van Allimex Green Power. De deelnemers kunnen zich bij hun informeren over oplaadmogelijkheden.

blog

Best of Bikes komt zijn knappe E-Scooter voorstellen.

blog

Ook Bolt Energy en Wopa saving energy kan u terugvinden in onze pitboxen.

blog

Bij Simtag Race simulators kan iedereen terecht voor een virtueel rondje over Circuit Zolder

blog

Terwijl we in de voormiddag vooral rondjes achter de pace car zullen afleggen, is er in de namiddag tijd voor Free driving sessies. 

blog

Tijdens deze sessies gaan we vooral focussen op het rijden van de ideale lijnen op het circuit

blog

Onze dag gaan we afsluiten met een launch party. Iedere deelnemer kan voluit optrekken van de Jacky Ickx bocht tot aan de startlijn om eens te voelen wat er echt in zijn/haar elektriche wagen zit.

blog

Skylimit Events, de Tesla Owners Club en EV Belgium zijn er klaar voor, net als de ruim 60 ingeschreven deelnemers.
De inschrijvingen via onze website sluiten vrijdag 23 oktober om 14:00 af. We hebben nog enkele vrije plaatsen voor de late beslissers. 
Iedereen die naar het circuit komt deze zaterdag moet aangemeld zijn. In deze corona tijden moeten we met een aanwezigheidslijst werken, dus wil je er nog bij zijn als deelnemer, schrijf u dan nog snel in!

share on facebook
Recent posts
Archive
Apex Nürburg RingFreaks QSR Racing School Lithiumax Race Track Coach RSR Spa Rent 4 Ring RSR Nurburg phil bastiaans
...LOADING...